Ajuta-te sa fii mai frumoasa

0
142
frumusete

Toate femeile sunt extrem de preocupate de aspectul lor si implicit fac tot posibilul pentru a ramane frumoase si atragatoare. Foarte des, atunci cand o femeie se uita in oglinda gaseste ceva ce nu ii place la ea, fie ca este vorba despre pielea mai putin neteda, fie ca parul este degradat sau ca nu este la fel de subtire ca modelele din reviste. Dar cu toate acestea inteleg ca frumusetea este mult mai departe de aceste mici lucuri.

Calitati care te pun in valoare

Fiecare calitate a ta te pune in valoare te va face sa vezi cat de frumoasa esti si cat de naturala esti, indiferent de zi. Poti incepe cu zambetul tau, care poate fi considerat o pudra a magiei. Un zambet cald si onest poate crea multa admiratie pentru cei din jurul tau, dar si bunatate prin ceea ce inspiri. Nimeni nu va aprecia o femeie care nu zambeste care nu este multumita de propriul aspect. Ai observat vreodata ca unii oameni vorbesc cu un zambet sau cu o bucurie in acesta? Obseva-i pe cei care din jurul tau care isi arata farmecul doar prin zambet.

Ochii sunt cei care reflecta lumina sufletului si a mintii incat ajungem sa afirmam aceasta vorba. Fie ca esti fericita, ca esti trista sau indrgostita, ochii sunt cei care in mod sigur arata starile emotionale ale celor din jur. Ochii sunt elementul esential pentru a ne evidentia atractivitatea si frumusetea. Atunci cand suntem veseli, sinceri sau impliniti, nu este nevoie sa evidentiem mai multe cuvinte decat pot ochii exprima.

Bunele maniere. Stim cu exactitate ca doamnele sunt innebunite dupa propriul comportament incat bunele maniere sunt un lucru pentru care merita sa se sacrifice. Pentru a face mici eforturi este important ca ele sa stie cum sa se controleze in functie de fiecare situatie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ