Avantajele pentru care tinerele iesence aleg Heylux

HeyluxAcum videochat-ul nu mai este deloc un subiect tabu, asa cum era odinioara, ci un domeniu extrem de controversat, care ofera o multime de oportunitati tinerelor interesate. Videochat-ul este privit in ziua de astazi ca o modalitate prin care se pot castiga foarte usor sume foarte mari de bani, intr-un timp relativ scurt. Asa se face ca din ce in ce mai multe tinere aleg calea videochat-ului.

Unul dintre studiourile de top este Heylux. Desi nou in domeniul videochat-ului, cariera de model la Heylux este extrem de vanata de catre tinerele iesence si nu numai. In incercarea de a delimita avatajele de dezavantaje de la Heylux, gasim o multime de oportunitati care imping tinerele sa opteze pentru aceasta meserie.

Heylux ofera confidentialitate. Unul dintre principalele motive pentru care fetele se feresc sa lucreze intr-un studio de videochat este chiar acest factor. Orice femeie are nevoie de discretie, mai ales cand vine vorba despre acest domeniu. Cele mai multe dintre ele nu isi doresc ca apropiatii sa le cunoasca meseria, asa ca opteaza pentru cele mai sigure cai care ofera garantia confidentialitatii. Acesta este unul dintre motivele pentru care din ce in ce mai multe domnisoare aleg sa lucreze la Heylux.

Avand in vedere ca societatea in care traim este pHeyluxlina de prejudecati si idei preconcepute, doamnele si domnisoarele isi doresc sa aiba identitatea protejata. Heylux s-a gandit la aceasta optiune a femeilor si tocmai din acest motiv opteaza pentru un personal format doar din figuri feminine, fiecare dintre ele pastrand in secret identitatea modelelor de la Heylux.

Studente la Medicina, Psihologie, Drept, Economie, Inginerie, Politehnica si alte Universitati de prestigiu din tara, tinerele aleg sa fie independente si sa isi urmeze studiile independent. Pentru ca nu isi mai doresc sa depinda de parinti sau sa apeleze la ajutorul acestora pentru a-si plati studiile sau chiria, din ce in ce mai multe studente aleg sa fie modele de videochat la Heylux.

De ce Heylux? Raspunsul este cat se poate de simplu. Heylux este locul care combina opulenta cu eleganta si bunastarea. Fetele se simt mai mult decat implinite: aprecierea de care au parte in fiecare zi din partea prietenilor virtuali, sumele fabuloase de bani care se gasesc zi de zi in portofelele modelelor, dar si intelegerea de care au parte la Heylux le determina pe fete sa faca aceasta alegere.

“Heylux este locul care ma trezeste la viata. Ajung la job-ul care reprezinta o adevarata distractie pentru miHeylux studione, ma pot descarca fetelor si pot discuta cu incredere despre tot ceea ce mi se intampla. Fetele sunt mereu alaturi de mine, ma asculta si ma indruma spre ceea ce este mai bine pentru mine. Apoi, pentru mine, Heylux este a doua familie – aici gasesc totul, incepand de la intelegere si pana la sprijin financiar.”, declara Irina in varsta de 23 de ani, model la Heylux.

Astfel, Heylux este locul in care fetele imbina placerea cu munca si distractia. Este locul in care isi pot exprima liber nebunia, fara ca cineva sa le judece.

9 comentarii la “Avantajele pentru care tinerele iesence aleg Heylux

 1. Miruna spune:

  hai pe bune? parca nu prea imi vine a crede. am tot auzit si eu de heylux si de ce ofera, am si colege care lucreaza, dar parca tot nu imi vine sa cred.

 2. Raluca spune:

  si de ce adica nu ai crede? ai fost macar pe acolo sa vezi cum e? 🙂 iti zic eu ca vei ramane placut surprinsa 😛 cel putin eu asa am fost, cand am vazut ce atmosfera faina e

 3. Cornel spune:

  imi place ideea, vad ca si beneficii sunt cu gramada, dar nu stiu daca as putea sa accept ca prietena mea sa lucreze ca model. parca as avea asa o retinere

 4. Irinuk spune:

  Cornele da`te cu lumea! :)) in ziua de azi nu mai e subiect interzis videochatul. Daca lucrezi si daca ar lucra si prietena/sotia ta ca model ai vedea cam cati bani castiga si iti zic eu ca ai fi de acord

 5. Cornel spune:

  e posibil Irinuk, nu zic ca nu. toti suntem materialisti la urma urmei. n-am condamnat jobul asta, doar am zis si eu ca na poate nu as fi de acord 😛

 6. Delia spune:

  ce atata tam tam e un job ca oricare altul… ba nu! e muuuult mai bine platit 😀 si na eu cum am mai lucrat si la alte studiouri va zic ca la heylux gasesti conditii extraordinare!

 7. Rammone spune:

  tare curioasa sunt si eu daca e chiar pe bune, ca am mai avut experiente si cu alte studiouri…. niste neseriosi numai tzepe stiau sa dea mai ales la bani. sper ca la heylux o sa fie ok :-S

 8. Claudia spune:

  n-ai de ce sa iti faci griji Ramonne. Te asteptam cu drag, ai sa vezi ca intre noi fetele o sa o duci foarte bine, ne ajutam unele pe celelalte ca niste surori!

 9. Nadia spune:

  pentru cele ce sunt nesigure – incercati si mergeti la un interviu. o sa vedeti pe pielea voastra ca treaba e serioasa, ca se plateste la timp si mai ales conditiile 😉

Comentariile sunt închise.