Ce fac femeile cand sunt suparate…

Prietenia este unul din acele lucruri pentru care nu trebuie sa platim in aceasta viata si cu totii avem cel putin o prietena  care nu este in totalitate fragila precum pare, incat atunci cand ea se confrunta cu o furie provocata de un factor extern nu stim cum sa reactionam. Femeia este rareori inteleasa gresit si sunt anumite lucruri pe care le face atunci cand este perturbata emotional.

Fetele devin innebunite dupa cumparaturi

Cumparaturile sunt un lucru terapeutic pentru fete si nu implica nici o alta activitate in acest timp, iar atunci cand o fata merge la cumparaturi nu poate fi mai radianta nicicand. Este un fel de a se trata spiritual. Ei bine, asta fac cele mai multe dintre fete atunci cand sunt suparate, nervoase sau intr-o stare emotionala de nedescris si simt nevoia de recreere. Cumparaturile le injecteaza cu cele necesare, cu hormoni de fericire si cu remedii pentru a repara sufletul.

Nu suporta un tratament de tacere

Orice fata care refuza cu atentie sa recunoasca prezenta cuiva in viata si de obicei este cea care reuseste sa nu se abtina de la vorbe si pur si simplu vorbeste despre orice cu oricine. Dar atunci cand este prea suparata sau prea deranjata ea adopta tratamentul de tacere, pentru a-si pune cu succes o fatada de liniste interioara, pentru a nu se vedea starea emotionala prin care trece.

Va cauta consolare de la prietenele sale

Un tip nu poate gasi nici o rima potrivita si nici un motiv pentru a o inveseli pe prietena sa, dar o alta fata va sti intotdeauna cum sa accepte situatia si cum sa o remedieze, si va gasi un element prin care sa evite durerea emotionala. Prietena ei este cea care ii investeste energie emotionala puternica, ii simte golul din suflet, este singura care poate recastiga puterea mentala si este singura care ii poate reface echilibrul psihic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *