Centrala telefonica analogica si avantajele ei

Atunci cand este deschis un business mai mare apar mai multe detalii care trebuie ingrijite. Unul care este lasat mai la finalul inceperii activitatii, dar care are un rol important pe tot parcursul derularii activitatii unei firme si a unei companii este comunicarea intre angajati. Odata ce comunicarea intre angajati se poate realiza rapid si eficient, informatiile necesare derularii activitatilor circula foarte rapid, deci si activitatea este accelerata, dand astfel companiei/firmei un randament mult mai bun.

Atat pentru firmele mai mici cat si pentru companii se pot realiza abonamente de telefonie mobila in domeniul business, oferind astfel fiecarui angajat cate un telefon mobil care sa aiba un abonament oferit de o companie de telefonie mobila, dar acest serviciu fiind platit de propria companie. Pentru a realiza un proiect de acest tip este necesat un buget foarte mare, pe care multe companii nu sunt dispuse sa il ofere din diverse motive, cel mai des fiind cel ca nu este la fel de rentabil ca si variantele care pot amortiza foarte mult cheltuielile. Aici intervin centralelele de telefonie analogica.

Centralele de telefonie analogica sunt niste dispozitive care ofera posibilitatea se a se comunica intre mai multe telefoane care sunt conectate la aceste telefoane, astfel incat se poate suna pe aceste telefoane, fiecare avand acelasi numar. In acest mod exista doua variante de utilizare:

  • pot fi folosite ca un numar de telefon al companiei, existand mai multe telefoane pe langa angajati este clar ca se va raspunde mereu unui client, acesta fiind deja surprins cu o prima impresie de seriozitate
  • pot fi utilizate pentru comunicarea directa intre angajatii aceleiasi companii, in asa fel incat daca mai multi angajati colaboreaza la un anumit proiect, dar acestia au birouri la etaje diferite sau in camere diferite, cei doi se pot suna fara niciun cost si sa vorbeasca despre proiectul pe care il au de facut.

Pentru o calitate mai buna a serviciilor trebuie sa se observe mai multe centrale de acest tip. Unul dintre producatorii seriosi ai centralelor de telefonie analogica este Panasonic, producatorul existand de zeci de ani. Totodata trebuie luat in calcul micile detalii pe care fiecare centrala telefonica analogica le prezinta, deoarece unele au diverse limite cum ar fi:

– pot fi cuplate maxim 5 telefoane la centrala

– pot avea interfon si alte lucruri atasate

– modem

– se pot organiza conferinte, in cate telefoane se poate forma conferinta maxim

Fiecare caracateristica a produselor conteaza, acestea facand diferenta intre preturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *