Doua metode de a avea masina ingrijita

Ptc-auto.ro este un magazin care se asigura de foarte multi ani ca masinile clientilor lui sunt cele mai ingrijite masini de pe sosea. Acest lucru este posibil foarte usor, folosindu-se cateva accesorii care sunt esentiale pentru orice automobil si care nu costa mult. Astfel, orice automobil poate fi mult mai primitor si mult mai ingrijit prin niste detalii simple.

  1. Presurile auto de calitate. Foarte multi oameni nu dedica mult timp in alegerea unor presuri auto, luandu-le pe primele pe care le gasesc intr-un magazin. Astfel, cele mai multe presuri auto din masinile din oras sunt cele universale, care luate din magazine precum hyper market-urile pot avea preturi destul de crescute. Cu inca cativa lei adaugati unui produs de acest tip puteti vizita magazinul PTC-auto.ro care are si un site online si puteti sa va gasiti covorasele auto create pentru propriul automobil. Ce au in plus covorasele auto de la PTC?

Covorasele auto realizate pentru fiecare model de masina in parte beneficiaza de un sistem de prindere performant prin care masinii i se confera un strat protector. Astfel, cand pasagerii mai urca cu nisip pe picioare de pe plaja, sau noroi dupa o zi cu ploaie, ori zapada in sezonul rece nu mai este nicio problema, deoarece toate aceste elemente vor ramane doar pe covorasele auto care protejeaza intreaga suprafata a pardoselii masinii. Ele pot fi apoi demontate si spalate foarte usor. Faptul ca aceste produse se fixeaza prin niste suruburi speciale nu este o problema, deoarece intreaga operatie de montare nu poate dura mai mult de 5 minute, sistemul de prindere fiind unul foarte usor. In plus, si demontarea lor poate dura la fel de putin, daca nu chiar mai putin timp. In plus, avantajul prinderii acestora este remarcat si prin confortul sporit al unei plimbari cu masina, deoarece sigur ati intampinat situatia in care intr-o curba putin mai agresiva covorasele auto sa plece de sub picioare din cauza fortei centrifuge, fapt ce nu este intocmai comod. Aceasta problema este anihilata de sistemul de prindere performant. Astfel, PTC-auto.ro va mentine un confort crescut in propriul automobil si ajuta la igiena masinii.

  1. Tavitele de portbagaj si plasele pentru bagaje

Tavitele de portbagaj sunt asemeni unor presuri auto, doar ca au rolul de a fi montate in portagaj. Si acestea aidoma presurilor auto se pot monta prin niste sisteme de prindere simple, pentru a nu se desprinde in timpul calatoriei. Astfel, aceste tavite sunt foarte bune pentru portbagaj deoarece creeaza un coeficient de frecare ridicat pentru bagajele care sunt depozitate peste ele, astfel incat acestea nu vor alune in timpul mersului. Montarea unei plase de portbagaj peste bagaje este piesa de rezistenta, astfel incat aceasta plasa este foarte elastica si se poate mula perfect peste bagaje, fara sa le afecteze in vreun fel, dar mentindu-le foarte bine in locul in care se afla. Astfel, prin acesta combinatie bagajele vor fi protejate pe intreg parcursul drumului, iar dumneavostra puteti sa conduceti mult mai linistit stiind ca nu aveti de ce sa va temeti ca bagajele ar putea fi afectate, mai ales daca acestea sunt fragile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *