Lucuri pe care le transmiti fara sa iti dai seama. Afla acum care sunt acelea!

Uneori transmitem anumite lucruri fara sa ne dam seama. De fapt, nu avem nevoie neaparat de cuvinte pentru a transmite ceva.

De multe ori cei din jur isi pot da seama cu cine stau de vorba chiar si cand cuvintele nu vin sa faca o prezentare. Asta pentru ca orice gest il faci se interpreteaza si subconstientul lucreaza. Se spune ca esti ceea ce mananci, in functie de culorile pe care le porti spui multe despre starea ta. Insa si gesturile sunt inscrise in lista de lucruri care sa te defineasca dar primul impact este legat de modul in care arati.

Pentru cei care prefera dulciurile se spune ca sunt pe masura acestora: dulci, mai simpatici fata de cei care prefera gustul sarat. De asemenea cei din prima categorie sunt mai optimisti si mai veseli.

Aspectul fetei spune si el multe despre o persoana. In cazul celor care au o fata simetrica se pare ca acestia au tendinta de a castiga mai multi bani, in timp ce persoanele cu o fata asimetrica se pare ca au mai multe sanse de a deveni lideri, avand o personalitate puternica.

Iar cand vine vorba de pantofii pe care o persoana ii poarta nu tine numai de partea de ingrijire ci si de personalitatea sa. Cercetatorii au ajuns la concluzia ca persoanele usor mai agresive au tendinta de a purta ghete pana la glezna. Sau, pentru cei care poarta papuci incomozi se pare ca se denota calmul, linistea, in timp ce persoanele care opteaza pentru pantofii comozi sau practici pur si simplu sunt persoane agreabile cu care interactionezi foarte bine. Nu in ultimul rand pantofii noi, impecabili sunt cei care definesc o persoana ca fiind nu numai cu accent pe modul in care se prezinta insa fiind anxioase sau cei care iti capteaza atentia insa devin enervanti ca si prezenta, se impun oarecum.

Intr-un top al aspectelor care sa conteze nu exista o parte ca fiind ca mai importanta caci rand pe rand fiecare in parte spune cate ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *