Noua strategie de piata: E-commerce

0
144
e-commerce

 

Probabil ca ai auzit de aceasta sintagma incat te-a facut sa te gandesti ce iti doresti de la viata si cum sa iti deschizi prima afacere prin intermediul internetului. Poate clientii incep sa faca comenzi din ce in ce mai multe odata ce au aflat de intrarea ta pe piata si implicit sunt gata sa te ajute sa te lansezi. Lucrurile mici pe care le faci pentru clienti te fac sa ramai precis, sa iti faci un renume si sa fii recomandat si altor prieteni.

Secrete pentru o promovare a propriului business e-commerce

Furnizeaza securitate clientilor. Aceasta este, probabil, cel mai important lucru pe care il poti face pentru clientii tai in materie de comert electronic. Inainte de a plati pentru produsele online, clientii au dreptul sa stie unele informatii despre securitate, ce inseamna ca nimeni nu va mai avea acces la datele personale de contact sau ale modalitatii de plata. De aceea, securitatea se poate adauga cu usurinta la site-ul pe care il conduceti si implicit sa utilizati o platforma de comert electronic.

Autoritate pentru clienti. Clientii e-commerce vor sti ca aceste informatii de cumparare sunt pentru cei mai buni, mai ales ca produsele de pe site au un continut perfect. Trebuie sa va asigurati ca recenziile clientilor cu privire la autoritate sunt reale si postate pe un blog real.

Furnizeaza o dovada de sociabilitate

Dovada sociala este una din cele mai bune moduri de a creste productivitatea site-ului comercial, incat sa spunem ca unele magazine vand doar instrumente fabricate doar in Statele Unite ale Americii si se bazeaza doar pe o anumita nisa de desfacere. Daca afacerea este de a furniza oproduse de calitate, incat clientii sa fie multumiti, atunci crearea de valoare sociala ii va face pe clienti mai inclinati sa cumpere produsele comercializate.

Obtine un continut garantat pentru a le da posibilitatea clientilor de a lasa comentarii cu si despre produsele oferite, incercand sa furnizeze cate un sfat util pentru viitorii clienti. In plus, pentru a primi recunoastere si experienta poti scie pe un blog despre tine, blog care sa fie disponibil pe social media pentru a raspunde la intrebari privind industria comerciala.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ