Relatii diferite, iubiri diferite

0
136
comunicare

Exista un moment foarte special in fiecare relatie romantica descris de timpul in care o femeie isi tine respiratia pentru a-i raspunde partenerului. De cele mai multe ori acest moment se refera la posibilitatea in care femeia ii confirma iubirea partenerului.

In mod ideal, el va spune mai intai ca iubirea este singurul sentiment care il descrie si spune cele doua cuvinte care sunt placate cu aur pe ale sale buze. Camasa purtata, parul, precum si ceasul de la mana sau parfumul utilizat vor deveni nuante importante in istoria cuplului incat ambii parteneri sa stie ce le rezerva viata. Totul suna ca un vis ideal, un vis frumos si simplu, incat din experienta unii ajung sa spuna ca de fapt nu totul merge atat de roz.

De obicei, cuvintele rostite la momentul cel mai nepotrivit inseamna sa te opresti la culoarea rosie a semaforului si indiferent de circumstante, sa gasesti semnificatia cuvintelor pentru schimbarea relatiei. Din pacate, nu toti oamenii ajung la punctul in care se simt conforabili de rostirea acestor cuvinte, incat chiar si dupa ani de zile, aceasta fraza poate provoca reactii, poate aduce senzatii si euforie pentru oricare partener.

Nu uita niciodata cat de diferita esti tu si cat de diferit este partenerul tau

De multe ori am auzit femei care spun ca isi doresc parteneri mai buni decta cei care au fost, incat in unele moduri si situatii ar fi ideal, dar in esenta, ne plac oamneii pentru ca sunt oameni si pentru ca sunt diferiti. Un nou parteneru nu poate procesa sentimentele sale in acelasi mod in care o faci tu. Daca el se indragosteste de tine la prima vedere, sunt sanse foarte bune sa nu impartaseasca acest sentiment pana la maturizarea relatiei. Acelasi lucru este valabil si pentru cei care se indragosteste de partenera sa intr-un ritm lent. El nu va da actualizari si feedback despre ceea ce simte, pentru ca nu toti barbatii sunt la fel.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ