Scurt ghid de prezentare a avantajelor oferite de un termostat iT 500

Prezentul ofera din ce in ce mai multe modalitati prin care se pot pune la curent cele mai noi tehnologii in materie de confort personal in locuinta, iar instalarea unei centrale termice in zona ambientala si implicit accesorizarea cu un termostat inteligent sunt atuuri majore ale tehnologiei.

„Controleaza caldura si apa calda de oriunde ai fi prin intermediul telefonului inteligent”

Asa suna un titlu extrem de atractiv care ma indeamna sa achizitionez un dispozitiv de tipul iT 500 comercializat de saluscontrols.ro. De ce as cumpara un astfel de dispozitiv? Pentru ca:

  • Pot sa am acces intermitent la apa calda si la caldura din sistemul termic;
  • Este un echipament compatibil cu un telefon smart sau cu un PC si laptop;
  • Echipamentul modern utilizeaza o conexiune la internet, la care am acces nelimitat;
  • Sistemul intern al echipamentului utilizeaza pana la 868 MHz pentru comunicatii;
  • Sistemul este extrem de securizat si de eficient;
  • Sistemul este de tip wireless si este usor de instalat si accesat;
  • Prezinta o configuratie din 3 puncte esentiale.

Ce pot face cu un termostat iT500?

In principiu, iT500 schimba modul in care interactionez cu incalzirea din intreaga casa prin accesul controlului asupra sistemului de incalzire din calorifere si al apei calde menajere. Conceptul pentru a se potrivi cu stilul modern de viata si cu nevoile pe care le avem in fiecare casa, ma ajuta sa creez si sa stabilesc programe personalizate pentru timpul in care sunt plecat de acasa, iar la intoarcere sa nu imi lipseasca confortul termic.

Echipat cu o multime de caracteristici prezentate si mai sus, termostatul inteligent 500 se adapteaza perfect cerintelor mele si implicit ale oricarui consumator. De altfel, programarea in modul de vacanta va salva munca si va suprascrie sarcina in modul independent, astfel incat, intregul sistem sa fie optimizat in casa. In acest fel, cresc si eficienta energetica. Pentru ca nu se plateste nicio taxa sau abonament lunar, it 500 este solutia care regleaza costurile si implicit nevoile de confort si incalzire.

IT500 compatibil cu alte sisteme zonale si setari

Acest termostat poate fi folosit pentru incalzirea centralei, a apei termice si a celei de consum, pentru ca se conecteaza la rezervorul de apa al centralei termice prin diverse zone de incalzire. Receptorul sistemului se ocupa de comunicarea si controlul vasului de apa, iar termostatul inteligent transmite informatiile pe baza de frecventa, care va permite ca toate beneficiile sistemului de incalzire sa fie util in fiecare zi.

Inainte de termostatele it 500 si it 600 nici nu se vorbea de un control inteligent al caldurii decat prin deplasarea la punctul de reglare al apei. Aceasta tehnologie ofera acces deplin la centrala termica din casa, chiar din confortul patului, din cel al masinii sau din oricare zona. It500 vine ca un termostat wireless, care impasiv implica o suprascriere a sistemului inteligent la simpla apasare a unui buton sau la conectare web, utilizand un browser. Mult mai eficient, un astfel de termostat de la Salus Controls Romania este de mare ajutor pentru fiecare locuinta civila si industriala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *