Trucuri cu si despre inelul de logodna

Desi purtarea unui inel de logodna pe degetul inelar de la mana stanga respecta traditia acceptata de oameni, unele persoane aleg sa poarte inelul de logodna si mai apoi verigheta pe alte degete sau pe colier, in maniera in care pot afirma cu mandrie ca relatia lor este una bazata pe ceea ce simt ei si nu pe ceea ce cred oamenii. Unii oameni pot crede ca ascunderea inelului de logodna inseamna singuratate si burlacie, doar purtatoarea stie catre cine si-a „vandut” inima.

Daca voi sau partenerii vostri de viata proveniti din religii diferite sau din culturi diferite, atunci nu este important sa mergeti pe modelul traditional romanesc de a purta inelul de logodna, ci este bine sa va simtiti confortabil sa il purtati pe un alt deget sau pe un colier.

Ati putea de asemenea sa purtati un inel tatuat, pentru ca aceasta tehnica functioneaza destul de bine pentru cei care nu au bani sa plateasca pentru un inel real si doresc sa imprime pentru totdeauna importanta iubirii si a respectului in viata lor.

Daca lucrati intr-un domeniu in care se interzice purtarea inelelor sau a verighetelor este cel mai bine sa scadeti riscul de accidente prin nepurtarea acestuia si sa luati in considerare un simbol alternativ pentru iubire. De exemplu, unele cupluri sfideaza traditia prin purtarea unei bratari de nunta, a unui colier sau a unui tatuaj pentru a semnala angajamentul reciproc .

De asemenea se mai spune ca pierderea inelului de logodna este un semn rau pentru parteneri, ca relatia nu va dura si ca se va sfarsi prin despartirea accestuia. Un alt truc pentru a purta un inel de logodna este de a avea o cutiuta speciala pentru a-l pastra, in situatia in care se evita pierderea acestuia. Unele persoane nu isi dau niciodata jos verigheta sau inelul de logodna, considerand ca ar fi de semn rau in relatia cu partenerul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *