Asus Transformer Book V

Cum ar fi sa ai un smartphone pe care sa-l integrezi in laptop-ul tau? Exact aceeasi intrebare si-au adresat-o si cei de la Asus. Asa au ajuns sa creeze Asus Transformer Book V, o combinatie intre un laptop si un smartphone. Un laptop Windwos 2 in 1. Nu vorbim aici de telefonul din PadFone, un alt hibrid pe care cei de la Asus l-au realizat intre un smartphone, o tableta si un laptop.

Asus Transformer Book V are un display de 12.5 inch si ruleaza pe sistemul de operare Windows 8.1 folosind un procesor din partea celor de la Intel. Telefonul in sine este unul de 5 inch, un telefon care se apropie de un ZenFone 5, un telefon cu Andorid 4.4. care functioneaza folosind un procesor Intel Atom quad core de tip Moorefield. Pe langa aceasta telefonul vine cu LTE. In momentul in care telefonul este plasat in laptop, interfata Android a telefonului este dispusa sub forma lui Windows 8. Poti de asemenea sa treci in modul de display Android. In alte cuvinte primesti 5 produse intr-un singur. O tableta Windows, un laptop Windows, un telefon Android, o tableta Android si un laptop Android.

Hibridul are o greutate de 0.8 kg si vine cu un display de 12.5 inchi HD IPS. Pe langa acesta Asus Transformer Book V are 4 GB de memorie RAM si o baterie de 28 WH. Asus spune ca bateria poate alimenta device-ul timp de 10 ore. Capacitatea de stocare este una destul de mare, laptop-ul avand un sistem flash storage de pana la 128 GB si de un HDD 1 TB plasat in tastatura. Cat despre telefon, acesta va avea o baterie de 2500 de mAh , 2 GB de RAM si spatiu de stocare de pana la 64 GB. Pe langa acestea telefonul vine cu camere foto de 8 MP respectiv 2 MP pentru varianta frontala.

Avand in vedere ca produsul a fost prezentat intr-o vitrina la Computex, va mai trece o perioada pana cand vom avea parte de o lansare pe piata a acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *