Cât de important este aspectul manichiurii? Mergi la salon cu Stailer!

Femeile în general sunt acele persoane atente la detalii. Chiar și cea mai mică scamă de pe o bluză poate fi identificată de acestea. Uneori observă chiar și faptul că rama foto de pe raftul 3 din casă a fost mutată câțiva centimetri mai la dreapta. Atunci când vor, femeile pot observa orice și mai rău este că pot afla orice. Spune-i unei fete că vrei să afli contul de Instagram al unui băiat cu minimum de informații despre el și în câteva minute ai în față tot arborele genealogic și toate conturile sale.

Ambiția probabil că este acea armă secretă a femeilor (printre altele). Mai rău este când apare competiția între ele din diverse motive. Atunci chiar că fiecare aspect este comentat șii pus la zid. Chiar dacă te afli într-o astfel de situație, chiar dacă nu, manichiura trebuie să fie mereu impecabilă. În orice context te afli în viață, unghiile sunt aspecte pe care orice persoană le observă, chiar dacă nu pare astfel. Se spune că bărbații chiar își fac o primă impresie despre femei observându-le manichiura.

Programează-te oricând la salon

Deseori chiar este dificil să ajungi pe scaunul manichiuristei sau al oricărui alt stilist de fapt și uite așa ieși în oraș cu manichiura nefăcută și dai motiv de discuție celor din jur. Uită de astfel de situații și mergi la salon atunci când îți dorești sau când ai nevoie, cu ajutorul Stailer. Poți să vezi lista de saloane cu servicii de manichiura in Bucuresti sau poți căuta un salon anume sau stilist.

Cu ajutorul Stailer poți vedea locurile libere disponibile în funcție de ziua și de ora pe care le selectezi. Din listă poți alege unde vrei să mergi în funcție de mai multe detalii. Vezi salonul, stilistul, timpul de lucru, lista de prețuri și chiar locația. În acest fel poți calcula timpul pe care îl faci până la salon și dacă este prea departe poți face altă alegere.

Nu ai nevoie nici măcar de cont pentru a beneficia de serviciile Stailer. Totuși acesta îți aduce niște beneficii. Dacă vrei să poți seta un reminder care să te anunțe că urmează programarea, ai nevoie de cont. Reminderul se poate dovedi foarte util pentru că zilele foarte aglomerate te pot face să uiți de anumite programări, precum cea la salon și astfel nu le ratezi.

Ce mai poți face cu Stailer

Cu Stailer poți să te programezi la orice serviciu din sfera hair and beauty, online și gratuit, în doar câteva minute. Poți să vezi si acest articol despre platforma Stailer. Dacă intervine o problemă și numai poți ajunge la salon în timp util poți anula programarea tot online și stilistul este anunțat astfel încât să își reprogrameze agenda și să nu fie încurcat.

Mergi la salon exact atunci când îți dorești sau când ai nevoie. Nu trebuie să mai depinzi de nimeni și nu mai faci compromisuri. Bucură-te de serviciile Stailer!

Contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *