Ce faci daca iubesti doi barbati in acelasi timp ?

De multe ori viata ne pune in tot felul de situatii dificile din care iesim cu greu. Si da, viata ia uneori cele mai ciudate intorsaturi incat ajungi sa te intrebi cumde ti se poate intampla tocmai tie asta. Esti indecisa, si nu stii daca este corect sa iubesti doi barbati, nu stii pe cine sa alegi si tot asa.

Cam urat sa iubesti doi barbati in acelasi timp. Si mai urat este sa nu te poti decide la unul pentru ca ti-e teama sa nu il ranesti pe celalat. O decizie greu de luat, mai ales daca tu esti deja implicata intr-o relatie. Bineinteles daca ajungi sa iubesti doi barbati inseamna ca un barbat are ce nu are celalat si tot asa. In acesti doi barbati tu gasesti prototipul perfect. Acesti doi barbati formeaza barbatul ideal pentru tine. Gandeste-te intai care din cei doi barbati se apropie mai mult de ceea ce doresti tu.

Asigura-te intai ca merita sa renunti la relatia actuala pentru al doilea barbat si mai ales daca el iti impartaseste sentimentele. Este bine sa cantaresti intai situatia.

Chiar daca un barbat te atrage mai mult asta nu inseamna neaparat ca sunteti compatibili. Gandeste-te la acest lucru din timp, doar nu vrei sa apara pe viitor conflicte intre voi. Trebuie sa tii cont de personalitate, de pasiuni, stilul de viata si multe alte lucruri.

Cel mai important este sa te decizi cat mai repede. Cel de langa tine nu merita sa traiasca in incertitudine. Uneori aceasta este o decizie extrem de dificila, dar o alegere tot trebuie sa aiba loc. Ia toate lucrurile in calcul, cu cine te simti mai bine, cu cine te distrezi mai mult, cu cine te intelegi mai bine din punct de vedere sexual. Ia si mediteaza serios la aceste lucruri dupa care fa alegerea corecta si lasa-l pe celalalt sa fie fericit cu altcineva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *