Ce faci daca nu iti plac prietenii lui ?

De obicei intr-o relatie de cuplu mai apar probleme in special din cauza anturajului. De obicei fetele nu prea sunt de acord cu anturajul partenerului.

Si cateodata chiar au dreptate. Anturajul influenteaza de obicei relatia de cuplu. De ce ? Pai in primul rand partenerul obisnuea inainte sa te intalneasca pe tine sa stea doar cu anturajul, deci va fi foarte greu sa renunte putin la el. Asa ca o sa vrea sa petreaca o buna paret de timp cu el pentru a nu pierde noutatile.

Si bineinteles tie nu o sa iti convina mai ales daca nu iti plac prietenii lui. Si de ce sa nu-ti placa ? Pai cu siguranta fumeaza, beau foarte mult probabil se si drogheaza…. Normal ca nu vrei ca prietenul tau sa faca acelasi lucru. Oricum le-a facut pe toate doar este in acest anturaj de ceva timp, dar vrei sa nu le mai faca. Si te gandesti ca daca se vede mai rar cu ei poate se dezvata de aceste obiceiuri proaste.

Un alt lucru care cu siguranta nu iti place este acela ca sunt cam curvari in sensul ca umbla cu multe fete, le schimba foarte des si nu iti place acest lucru bineinteles,

Un alt lucru care te deranjeaza la ei este si faptul ca sunt foarte increzuti si vorbesc mereu de parca ei stiu totul. Stii toate aceste lucruri si de asta nu iti plac. Ce faci in acest caz ?

Pai ii vorbesti sincer si explici de ce nu iti plac si crezi ca anturajul il va influenta si relatia nu va merge asa cum iti doresti tu. Nu ii poti cere sa renunte la ei pentru ca cu siguranta nu va face acest lucru. Tot ce ii poti cere este sa rareasca intalnirile cu ei. Daca te iubeste va face acest sacrficiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *