Cum sa treci peste zilele neplacute

Se intampla de multe ori sa ai zile neplacute in viata de zi cu zi. Este si de inteles, nu poate merge totul ca pe roate. nu are cum, este imposibil. De ar fi asa nu ai mai avea cum sa distingi intre momentele frumoase si momentele mai putin reusite din viata. Viata e o plimbare cu cu montage russe, cu suisuri si coborasuri, totul depinde de tine de cat de mult urcusuri vei escalada si cat de mult vei sta la baza.

Chiar si asa, data viitoare cand te gasesti intr-un moment mai putin prielnic in viata ta ar fi bine sa faci o serie de activitati care te vor face sa iti revii si care te vor pune din nou pe picioare.

Uita despre asta

Daca te vei gandi mereu la acea zi sau la acel lucru, este imposbil sa treci peste el. Te va bantui mereu si iti va incetosa gandirea ori de cate ori va avea ocazia. Vei trai in trecut si toata lumea iti va spune ca nu este ceva ce ar trebui sa iti doresti.

Incearca sa rezolvi problemele altora

Poti incerca sa dai o mana de ajutor unui amic in aceeasi situatie ca tine. Chiar daca nu vei avea cum sa il ajuti fizic, vei putea mereu sa il intelegi si sa ii oferi o solutie la care acesta nu s-a gandit. O solutie din care ai putea invata la randul tau si sa aplici o parte din aceasta pentru a te ajuta pe tine insuti.

Un dus rece

Daca e vara, un dus rece nu numai ca te va revigora dar iti va trezi simturile si te vei simti mai viu mai placut si mult mai relaxat. Conteaza mult sa te simti confortabil cu tine insuti si un dus rece poate fi lucrul de care ai nevoie pentru a iti insori ziua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *