Frumusetea de Craciun

Toate femeile isi doresc s afie cat mai frumoase si mai sclipitoare in seara de Craciun si mai ales in seara dintre ani. Femeile isi doresc sa arate cat mai bine si sa impresioneze printr-o schimbare de cele mai multe ori radicala. Aceasta schimbare radicala poate avea parti pozitive dar si negative. Femeile pot exagera cu anumite lucruri care poate transforma look-ul intr-un adevarat dezastru.

Din dorinta de a fi cat mai frumoase femeile fac tot felul de greseli care le transforma look-ul intr-un adevarat dezastru. Iata care sunt principalele greseli pe care le fac femeile:

In primul rand, foarte multe femei aleg sa isi schimbe aspectul parului. Ele vor sa isi schimbe culoarea parului sau utnsoarea pentru a fi cta mai spectaculoase in aceste seri magice. E riscant sa te apuci acum si sa iti schimbi radical coafura. Mai exact, sa iti tai breton sau sa te tunzi scurt, spre exemplu. Si asta pentru ca s-ar putea sa nu iti placa felul in care iti sta cu noua coafura si sa nu prea mai ai multe variante pentru a indrepta ceea ce ai stricat din exces de zel.

Daca ai decis sa iti schimbi culoarea parului „peste noapte”, e bine sa faci o incercare de pe acum, si nu cu o zi, doua inaintea Craciunului sau a Revelionului. E posibil sa nu te incante deloc nuanta sau chiar sa nu iti stea bine iar atunci va fi prea tarziu sa mai schimbi ceva. Ai inca timp sa verifici daca ti se potriveste noua culoare si, daca nu, sa revii la cea care te-a consacrat.

De asemenea, nu alege sa te pensezi acasa tocmai in aceatsa perioada mai ales daca pana acum ai fost mereu la salon. Poti sa iti strici forma si iti va fi foarte greu sa iti creasca inapoi. Asadar, nu incerca lucruri noi in aceasta perioada.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *