Functii Android pe care iOS 8 le va avea din septembrie

Cu cateva zile in urma cei de la Apple au dezvaluit noul lor sistem de operare numit iOS 8. Acesta promite sa aduca o serie de noi functii pentru utilizatorii sai si sa le ofere o experienta care, daca e sa fim sinceri, se apropie din ce in ce mai mult de Android.

O mare parte din aplicatiile si functiile noi cu care vine iOS 8 le gasim deja prezente pe variante ale sistemului Android inca de la versiunile 4.1.

Cei de la Apple au implementat functia „Hey. Siri”. „OK, Google” suna cunoscut ? sistemul de recunoastere vocala Google a fost disponibil pentru cei care aveau un telefon bazat pe Android inca de la versiunea Jelly Bean. Faptul ca ajungi sa strigi „Hey, Siri” este o metoda destul de usoara pentru a suna angajatii Apple pentru a te asista in problemele tale. Pana la aparitia iOS 8 utilizatorii vor trebui sa mentina butonul home apasat pentru face acest lucru.

Apple a decis sa ofere in sfarsit si dezvoltatorilor de aplicatii o platforma pe care sa isi testeze aplicatiile beta cu scopul de a obtine feedback de la colegii de breasla.Cei de la Android au avut o astfel de platforma odata cu introducere Google+.

Notificarile vor avea si ele de suferit in iOS 8. Folosind o versiune Android mai recenta de 4.1 esti capabil sa raspunzi unui mesaj direct din notificarea primita. Acelasi lucru il poti face si cand primesti o notficare pe Facebook, poti da Like la o postare fara a fi nevoit sa intri in aplicatie a propriuzisa.

iCloud este un sistem pe care utilizatorii iOS 8 il vor putea folosi, similar cu Google Drive.

In materie de tastatura folosita la scrierea mesajelor. utilizatorii Android au avut de ceva timp capacitatea de a scrie mesaje prin folosirea gesturilor rapide oferita de functia Swipe. Aparent aceasta va fi si ea implementata pe iOS 8.

iOS8 va fi disponibil pentru utilizatorii Apple incepand cu luna septembrie a acestui an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *