Lucruri care ne lipsesc din copilarie

Persoanele care au crescut in anii 90 cu siguranta au avut o copilarie minunata din toate punctele de vedere. Dupa ce a cazut comunismul tehnologia a inceput sa fie tot mai performanta si sa se schimbe multe lucruri.

Dulciurile in primul rand s-au schimbat enorm. In primul rand cred ca inca sunt persoane care isi mai amintesc de guma turbo. Copii iubeau sa faca baloane si sa mestece guma toata ziua. Era produsa de o companie din Turcia. In anul 2007 s-a oprit productia ei.

Casetele video erau si ele foarte renumite in perioada anilor 90. Indiferent daca erau in alta limba copii adorau sa se uite la Alba ca Zapada si cei 7 pitici sau Frumoasa si bestia.

Faimoasele jocuri parca si ele au disparut. Acum toti copii isi ocupa timpul pe internet. Ce sa mai vorbim de flori, fete sau baieti, tara tara vrem ostasi, hotii si vardistii si multe alte jocuri. Pacat ca copii nu mai stiu sa se bucure asa de copilarie cum o faceau altii.

Si jocurile Tetris s-au bucurat de o popularitate mare mai ales in anii 90. Copii erau fascinati de aceste jocuri. Acum bineinteles lucrurile au evoluat ei jucand pe internet Fifa, Need for speed, Dota 2 si asa mai departe.

De asemenea si celebrul serial Sailor Moon era foarte urmarit in special de fetite. Copii au urmarit cu sufletul la gura toate aventurile lui Sailor Moon.

Calimara cu cerneala nu lipsea nici ea din rechizitele scolare. Stilourile erau desfacute iar printr-o pompita mica le umpleam. Astazi prea putin mai este folosita. Sunt atatea pixuri, pixuri cu gel, stilouri dar cu rezerva bineinteles.

Oracolul era si el foarte celebru in randul elevilor. Cuprindea o multitudine de intrebari iar la sfarsit fiecare lasa cate o amintire. Era completat aproape de toata clasa, dar si de prietenii de la bloc. Un prilej perefct pentru a ne amuza de prostioarele altora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *