Menține-te organizat și stilizat cu Stailer

pensat barbati

În fiecare an tot mai apare câte ceva ce îți dă lumea peste cap. Ei bine, cei ce au conceput Stailer au obținut și ei acest lucru. Știai că acum te poți programa la saloanele de hair & beauty online, chiar și astăzi dacă-ți dorești? Nu, probabil că nu știai, dar odată ce termini de citit acest articol vei înțelege de ce sunatul la salon pentru o programare va deveni o amintire îndepărtată.

O platformă cu o mulțime de beneficii interesante

În primul rând trebuie să știi că Stailer este complet gratuit. Pe lângă acest aspect, adorat de oricine, este o modalitate mult mai flexibilă de a-ți face programări. În doar câteva minute, mai puține decât cele pierdute sunând la diferite saloane, obții lista cu stiliștii disponibili din orașul tău, la ora și data selectate de tine. Filtrele te ajută să obții rezumatul a ce te interesează, astfel că tu vei primi fix ce trebuie, nimic mai mult sau mai puțin. Selectezi locația, data și ora la care ești tu disponibil, serviciul dorit și genul, iar Stailer îți oferă ce-ți trebuie.

În al doilea rând, nu mai ești condiționat de programul stiliștilor pe care îi cunoșteai. Oferă-le șansa altora, profesioniști în domeniu, ce au depus ore peste ore de muncă, pasiune și dedicare, pentru a ajunge în topul stiliștilor căutați. Momentan, platforma poate fi utilizată de locuitorii din Iași, Cluj, Timișoara, Oradea și București. Însă asta nu oprește pe cineva, care este de exemplu în vizită în aceste locații, din a o utiliza. Dacă nu ești din aceste orașe, este metoda ideală de a găsi un salon pentru serviciul de hair & beauty dorit, rapid și facil. Poți consulta informatii extra aici.

Ce alte avantaje ai dacă utilizezi Stailer

Îți poți face o programare rapidă oricând te decizi să intri și tu în lumea Stailer. Totuși, dacă te decizi să îți creezi un cont, ai mai multe beneficii. Contul te ajută să accesezi o agendă special concepută pentru clienți, ușoară de folosit și gestionat, cu un design inedit. Aceasta îți menține programările organizate, o poți deschide oricând și îți poți gestiona fiecare programare în parte. De aici îți poți seta chiar și remindere care să te anunțe din timp când trebuie să ajungi la salon.

Fiecare stilist în parte de pe Stailer vine însoțit de poze ale salonului, lucrări before & after sau chiar cu acesta, prețurile fixe ale lucrărilor și durata de realizare, pentru ca fiecare client să facă alegerea potrivită preferințelor sale. Saloanele dispun și de locația prin Google Maps, ca tu să știi exact unde trebuie să ajungi de fiecare dată.

Îți poți chiar și anula programările din platformă, fără să dai explicații la telefon cuiva. Se mai întâmplă lucruri neprevăzute, iar astfel, când anulezi din platformă, stilistul are ocazia să își reorganizeze agenda. La fel va fi și în cazul în care el întâmpină o problemă. Vei fi anunțat în timp util ca tu să îți faci rapid programare în alta parte cu Stailer.

Rapid, facil, gratuit, util, flexibil – Stailer. Intră în cadrul site-ului www.stailer.ro să vezi și tu cum e să-ți faci programări online. Pentru alte detalii în legătură cu platforma scrie la support@stailer.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *