Sucuri vindecatoare naturale

Consumate in forma lor naturala legumele sunt o sursa nepretuita de sanatate. Dar imaginati-va cate beneficii se gasesc in ele sub forma sucurilor naturale. Sucurile naturale se folosesc pentru tratarea dezechilibrelor de tot felul.

Sunt eficiente pentru tratarea anumitor afectiuni, dar bineinteles nu trebuie consumate doar de persoanele care sufera de aceste afectiuni. Sunt recomandate absolut tuturor pesoanelor. Un pahar pe zi de suc natural iti intareste imunitatea si iti detoxifica organismul.

Cura cu sucul de legume

Pe durata curei este important sa ai o alimentatie sanatoasa din care sa elimini grasimile, prajelile, ecesul de sare, zahar dar si alcoolul si cafeaua. Totul depinde de cura pe care alegi sa o urmezi. Ai nevoie de o cantitate care variaaza intre 500 ml si cativa litri de suc de legume zilnic. Este indicat sa fie tinut la frigider.

Prepara-le acasa! Spala-le bine si apoi pune-le in storcator. Totul va fi gata destul de rapid. Trebuie sa stii ca sucurile naturale redau energia si tonusul organismului dar si scad riscul de cancer. In continuare voi prezenta cateva din sucurile binefacatoare.

Sucul de varza este recomandat pentru hemoroizi, ulcer, gastrita, diabet, constipatie dar si pentru diabet. Este indicat cam 500 de ml zilnic timp de 3-6 saptamani.

Sucul de catraveti este indicat pentru calculi renali, eczeme, artita, reglarea tensiunii, guta dar si constipatie. Se administreaza 500 ml zilnic timp de 3 sapatamani. De asemenea sucul poate fi folosit si in combinatie cu sucul de morcovi.

Un alt suc benefic pentru sanatate este si sucul de cartofi. El trateaza diabetul, ulcerul gastric si duodenal, reumatismul, obezitatea, insomniile etc. Se administreaza 50 de ml de trei ori pe zi inainte sa serviti mesele principale. E indicat sa se consume cat mai proaspat. Cura se tine timp de o luna.

Sucul de sfecla-rosie este bun pentru osteoporoza, anemie, leucemie, nevroza dar este recomandat si pentru menopauza. Initial se incepe cu cantitati mici un pahar baut in timpul zilei, iar mai apoi 300-500 ml pe zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *