Xbox controller pentru PC

Incepand de astazi vei putea sa te joci jocurile tale favorite pe PC folosind un controller pentru Xbox. Cei de la Microsoft au incorporat un nou update care permite utilizarea controller-ului consolelor Xbox sa fie compatibile cu PC-urile.

Aceste drivere au fost asteptate pentru o perioada lunga de timp, Microsoft a facut o astfel de promisiune acum cateva luni mbune, dar in final se pare ca avem lumina verde pentru acest proiect. Update-ul va veni atat pe variantele de 32 de bit cat si pe ce 64 bit. Poti descarca driverele de pe internet.

Cei de la Microsoft au afirmat ca stiau cat de mult si-au dorit fanii companiei posibilitatea de a folosi controllerele de pe consolele companiei pentru PC. Acestia au modificat desingnul controllerului putin, avand un D-pad imbunatatit, un compartiment al bateriei redesenat si este mult mai ernomic prin stick-urie analog plasate diferit.

Acestia au anutat ca noile drivere PC vor oferi suport pentru toate controllerele care au fost vreodata realizate de catre cei de la divizia Xbox. Tot de ce ai nevoie este driverul pentru controller un cablu microUSB si un controller Xbox One.

Acest update orientat in spre utilizatorii PC vine odata cu actualizarea din luna iunie promisa de cei de la Microsoft, care pe langa suportul pentru controllerele Xbox acesta vine si cu suport pentru hard disk-urile externe si real name support sisuport One Guide pentru cei din UK.

Avand in vedere ca utilizatorii PC nu au avut acces la folosirea controllerelor oficiale Xbox 360 pentru mai bine de 7 ani, este frumos sa vedem ca Microsoft s-a gandit sa ne ofere intr-un sfarsit aceasta actualizzare. Ceea ce este grozav este ca vei pute folosi controllerele Xbox pentru toate jocurile recent aparute, care au deja integrat suport pentru astfel de controllere chiar daca erau pe platforma PC.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *